valborg

halloj halloj, idag är det valborg härligt, vanligt skoldag tyvärr dåligt tycker jag min mamma och pappa fick typ sluta redan klockan 1 idag, men men, vanlig skoldag, segt som fan, men riktigt skönt väder.

men men som sagt har tagit en tupplur var helt slut och hade ont i huvudet och så, men vaknade för ett tag sen, har duschat nu och så, gjort mig i ordnign väntar nu bara på maten, sen ska jag möta louie så ska vi dra till bussen så ska alla vi brudar mötas i huddinge, detta kommer säkert bli en mysig kväll :)

jag kommer inte skriva mer ikväll, men jag skriver imorrn och då har jag säkert massa bilder också,
alla får ha en underbar valborg, för det ska jag ha! :D

nu ska jag sova

japp japp nu ska jag sova. har kollat tv, grey's anatomy som jag skrev förut, izzie har fått cancer och vad var det 5% att hon överlevde, hoppas hon gör det.;P älskar serien :D

sedan kollade jag på fårga olle, tycker det är ett klockrent skönt pogram, roligt och sådär :)
och kollade lite av Girls of the playboy mansion, orkade inte se hela ska sova nu hade jag tänkt eftersom jag måste upp tidigt imorrn :(

menmen, skriver lite mer imorrn, alla får sova så sött inatt :)

btw, vad har ni för planer på valborg? :)



onsdag

idag var det onsdag, och vi drog till tom tits med skolan som sagt. sådär kul var en snygg kille där i alla fall att kolla på :)
det var helt okej att vara där, var någon konstig karusell också när man snurrade som satan, jag vågade dock inte åka den, haha inte emme, pinnen heller, frida ville typ men ville inte åka den själv utan någon av oss ;)
en eller två i klassen spydde av den, usch.

men i alla fall jag, frida och emme stannade ett litet tag i södertälje och leta efter dom killarna, men dom såg vi inte mer tyvärr, så jobbigt när man liksom inte vågar gå fram och börja snacka eller bara låter dom flirta och sen när man gått däifrån så ångrar man sig och vill gå tillbaka, men men livet får vidare.

sedan drog jag, emme och frida till medborgarplatsen och på vägen mötte vi ante, som jag inte träffat på evigheter, kul att se honom, lång har han blivit också, sen sen chricke, emmes pojkvän :)
men men jag och frida käka burger king, helt okej men jag föredrar donken.

hm kom hem, och gick nästan direkt ut igen och mötte whotson och hans hund bonnie, skitsöt jävel
han skulle hämta en grej av mig och då mötte vi chricke och emme igen som skulle hem till emme ( jag och emme bor nästan på samma gata )
ja satt med dom ett tag, sen blev mami lite lack och jag var tvungen att skynda hem och käka,.

och nu har jag nyss kommit hem och hjälpt mamma att packa upp mat efter storhandlingen, riktigt mycket köpte vi, jobbigt men lite kul också att få lite godsaker ;) grey's anatomy börjar närsomhelst så nu ska jag skynda ner till tv;n
har tyvärr ingen bild från idag men kan slänga in en gammal från underbara tider med emme :D

Mamma
'' Cause I just can't take a single step without you ''





Emme, du och jag har varit med om det mesta tillsammans,
och jag är otroligt glad över att jag har dig i mitt liv! :)

kvällsglass

nu sitter jag här och bloggar igen, har precis duschat och gjort mig i ordning och sådär, ska käka lite glass nu, kolasåsen tog slut :( får be mamma köpa mer :D
ska väl käka upp glassen och kanske kolla lite på tv, sen blir det nog läggdags för min del.

har fått läxa idag o ckså från hemkunskapen, suck -.- ska kunna massa med tvättsymboler och jag vet inte allt.
inte så svårt med symbolerna och så men det är ju massa annat, och åh, jag måste nog plugga rätt mycket till det, sedan måste jag plugga till kemi också -.-

längtar tills jag får reda på mitt resultat på engelska provet, hoppas på ett vg eller mvg :D
ger han mig ett g blir jag besviken, för jag har ju pluggat som satan till det.

men men, nu ska jag käka min glass och sedan får jag se vad som händer, men om jag inte skriver mer ikväll,
sov sött människor, hoppas ni haft en bra dag :D

btw, kan inte vänta tills imorrn när jag får smaka kladdkakan :$



bild från min födelesedag förra året, där var man blond,
saknar faktiskt hårfärgen litegrann :)

just do it ;)

för dig som vill tjäna pengar på din blogg, inte dumt va? ;)




plusikassan.se

tisdag

så har man klarat av skoladagen denna dag också. idag är det ju fredag vilket betyder att vi hade hemkunskap, vi fick göra raggmunk med bacon till, vilket jag inte tyckte var någon speciell höjdare, nästa gång ska vi göra fiskgratäng, det kan bli rätt gott faktiskt :)

imorgon ska vi som sagt till tom tits, bättre än skola men inte särskilt kul ändå, har köpt lite ''matsäck'' eller jag ska ta med mig en liten baguette och sedan en pepsi max, gott!
har fått 60 spänn av mamma sen också ifall jag vill käka på donken, ska ju in till stan efter tom tits, så jag får se hur det blir ;)

på torsdag är det valborg också, fan vad nice, det blir en kväll med tjejerna ser det ut som, kommer bli väldigt trevligt och roligt :)
på fredag kommer micke och emmy och dom hit tror jag, det ska också bli kul att få träffa dom, tror jag inte träffat som sen i sommras om jag inte minns fel?

men idag har som sagt inte gjort så mycket varit i skolan, eller juste jag drog hem till frida efter skolan, vi skulle baka kladdkaka, dock hann jag inte smaka för jag var tvungen att dra till tandläkar jäveln, men frida tar med sig det som blir kvar till mig imorrn, får se hur mkt det är ;)

men men, nu ska lilla jag äta lite glass eller choklad eller något sånt, är fruktansvärt trött, som vanligt antar jag ;)



 

ja vet, vi är otroligt charmiga ;)


sov sött

nu är klockan 10 och jag är trött, har kollat spårlöst och hon hitta sin mamma, så det var väl kul för henne :)
ska göra mig i ordning snart och gå och lägga mig och sova hade jag tänkt.
imorgon är det vanlig skoldag. Jag har hemkunskap, det är fan rätt nice asså, göra mat :$

men som sagt, ska spela lite spel och sen ska jag göra mig i ordning för att gå och lägga mig.
alla får sova så sött, pusspuss:)

godmorgon

godmorgon, nu har jag vaknat :) jag är fortfarande lite seg och sådär, men får inte sova mer för då kommer jag ju inte kunna sova inatt ;D
jag ska tigga till mamma att vi ska åka ner till vivo och köpa choklad och glass xD jag vet inte , är så jävla sugen på choklad och massa sånt nu, kanske ska få mens snart -.-

ikväll så jag nog inte göra så mycket, kolla på tv och sånt bara slappa.
vad ska ni göra ikväll?

vill börja träna snart asså, eller jag vill träna och få min kropp lite fastare, men sen näsan så vågar jag liksom inte gå på thaiboxningen, för om frida råkar slå mig och så, då kanske näsväggen bli sne igen, och näsan är ju fortfarande öm, så det kanske inte är så bra att träna än.
men efter denna termin på thaiboxningen så slutar jag med det och börjar gymma istället.
trodde thaiboxning skulle vara roligare, och sen gillar jag inte tiderna så mycket heller, jag vill träna direkt efter skolan, för annars hinner jag liksom tappa viljan.

men men, nu ska jag gå till min kära mamma och tigga att vi ska åka ner till vivo, pusspuss:)





mina karameller :)

måndag

ja, nu är det måndag igen, och det känns trist, väldigt trist faktiskt, betyder att det är långt till helg, tack och lov är vi lediga på fredag, men det är så himla fint väder idag, när jag kom hem stod det att det var 16 grader ut, men det känns betydligt varmare, riktigt skönt, till och med för varmt med skinnjackan som jag satte på mig. hur har eran dag ett ut?

jag drog hem från skolan idag, kände mig utmattad och så, har blivit det efter operationen, jobbigt. hade två lektioner kvar, hade iförsej var jävligt bra om jag inte missat sista lektionen men jag har tagit med böcker hem så får plugga lite på egen hand, inget kul men ett måste tyvärr.

på onsdag skulle vi tydligen inte vara iskolan, vi ska till tom tits hela dagen, vet inte om det blir kul men kanske bättre än skola ändå? hoppas på det bästa. ska troligtvis in till stan efter det med emme och kanske frida, jippi :D
ska nog köpa ett par solglasögon, eftersom jag inte har några just nu, skönt att ha. Ska nog köpa ny piercing också till både tungan och naveln.

får se om det blir något mer, så svårt att inte köpa något liksom ;)
i alla fall, jag är rätt så himla slut nu, så jag tar mig en tupplur och skriver lite senare;)
lägger dom in dagens outfit lite senare, fick så bråttom inte morse så jag hann tyvärr inte.

puss på er alla och ha en bra dag:)



jennifer aniston, en av dom snyggaste kändisarna tycker jag,
och hon verkar vara en sån himla trevlig person, däremot tycker jag hon ser
naturligt vacker ut. vilken tycker ni är den snyggaste kändisen? :)

sov sött

japp nu har jag kollat klart van veeteren, den var väl helt okej, fast jag har sett den förut, haha.
men men, ska upp till skolan imorrn, kanske hinner skriva lite på morgonen, får se.

men alla får sova så sött, pusspuss;)

kväll

ja nu är det kväll, och jag har rakat mina ben, målat mina tånaglar och fixat mig lite, ska fråga frida om hon vill fixa mina naglar, så om du ser det här frida, vill du fixa mina naglar med den där du vet manikyren? :D

men i alla fall, jag är ganska trött efter dagen på stan med mamma, har träffat jimmy en snabbis idag också och det var trevligt :) men i alla fall, nu ska jag kolla van veteran, sen blir det nog läggdags för lilla mig:)

vad har ni alla gjort idag då?:) varit ute i solen? :)

i alla fall, nu ska jag kolla tv, får se om jag käkar chips och dipp :$ försöker ju dra ner på allt onyttigt, men det är för svårt antar jag ;) puss puss på er alla :)



gammal bild på madde och mig, jag saknar oss :/

äntligen hemma

ja äntligen är jag hemma :) har kollat riktigt många affärer idag med mamma och jag har fått mycket också :)
riktigt nöjd med alla mina köp. vi fikade också i gallerian, jag åt en chokladboll och coca cola, gott!

jag lägger in lite bilder på det jag köpt idag :)

    


bh från H&M
sko från skopunkten
en brun tunika från ginatricot

och sedan ett par örhängen, ett par leggins från ginatricot,
en plånbok.

nu måste jag skynda mig ut och träffa jimmy en snabbis pusspuss:)

dagens oufit

japp japp nu är det dags att dra till stan med mamma :)
lägger in dagens outfit nu :)





tjocktröja : H&M
rött linne : Ginatricot
ljusblåa jeans : thailand

söndag

hejhej :) idag är det söndag och jag har precis vaknat faktiskt så är fortfarande lite  seg och sådär :)
glömde igår att lägga in dagens outfit, förlåt:/ men jag lägger in dagens outfit idag istället :)

idag så ska jag åka in till stan med min mamma och shoppa lite kläder och skor och sånt, vilket jag älskar.
ska väl kolla dom vanliga affärerna som H&M, Ginatricot, Cubus, Bikbok och massa flera affärer :)
jag måste käka frukost snart också, ska nog äta två mackor eller youghurt med flingor, får se vad det blir ;D

men men, nu ska jag skynda mig lite och äta frukost och göra mig i ordning,
skriver senare och lägger in dagens outfit :)

pusspus, ha en underbar dag:)


gratis saker

Gratis saker på internet visst är det nice med gratis saker?
på den här hemsidan samlar du poäng och när du fått
en viss pöängsumma kan du få persentkort på olika affärer,
låter inte det bra? :)


trött

ja halloj halloj, nu sitter jag här vid datan.

jag käkade middag för ett tag sen, kycklingfilé med klyftpotatis, riktigt jävla gott faktiskt :)
jag hjälpte mamma att skala potatisen, haha :)
men men som sagt det var jävligt gott sen dess kolla jag två avsnitt av one tree hill, världens bästa tv-serie enligt mig.

ialla fall såg två avsnitt och sen kom syrran och hennes pojkvän och skulle kolla på en film som går på film den heter
Rocky balboa, inget för mig haha men jag låter dom kolla på det så kan jag kolla datan lite och sådär.

blev ingen utgång för mig idag, blev helt enkelt för slut.
funderar faktiskt att gå och lägga mig snart, även fast det är så tidigt, som sagt helt jävla utmattad.

men men, nu ska jag fortsätta kolla lite på internet och sådär, och käka chokladglass med kolasås, my favourite :)
vad har ni gjort ikväll?

pusspus ha en trevlig kväll :) <3


en dag på stan

hejhallå, träffade frida från täby idag, vi möttes i huddinge centrum vid klockan 1 ungefär, tog en fika och sådär, drog sedan till stan ett tag och gick runt och kolla i affärer och massa sånt, riktigt trevligt att träffa henne igen, hon är någon som verkligen kan få mig att skratta :)

men jag tog tåget hem sen och hon skulle träffa någon polare, mamma mötte mig i centrum eller vad man säger, hon skulle handla lite mat och jag orkade inte ta bussen hem så åkte vi hem sen, och nu sitter jag här, ska spela lite dataspel med mamma nu haha, skriver lite senare och lägger in en bild på dagens outfit. hade tänkt börja med det :)

vill köpa ett par leggins också på ginatricot dom är skitsnygga, men dom finns typ inte på hemsidan och det är typ nästan slut i affärerna så får nog skynda mig nu lite, det var så fint väder och det är ju lönehelg så det var fullt med människor i stan, näsan äckligt mycket folk.

men men, nu står mamma här och väntar så jag lägger som sagt in bild på dagens outfit lite senare och skriver lite mer,
pusspus ha det så bra:)

godmorgon

godmorgon godmorgon, idag är det lördag och jag är nyvaken, brukar sova mycket längre men kunde inte det i dag helt enkelt? :)
idag så ska jag träffa frida från täby ett tag på dagen och sedan efter det ska jag nog träffa whotson ett tag :)
ikväll vet jag faktiskt inte, skulle kanske träffa frida ju, men vi får se hur det blir ;)
hon är ju och kollar på ett sommarställe idag.

hm längtar tills imorgon, för då blir det shopping i stan med mami:)

jag ska äta frukost nu hade jag tänkt i alla fall, blir väl macka och multivitamin juice :D
skriver lite senare, pusspuss;)



någon bild frida har gjort, haha ;)

talang 09 och chips&dipp och glass.

japp japp, har kollat talang 09 idag, dom var ju i kalmar, och det fanns några bra talanger faktiskt, gillar speciellt hon som hade skrivit en egen låt och sjöng den, hon sjöng riktigt fint, kommer dock inte ihåg vad hon hette.
men men, käkade först glass med kolasås och sen käkade jag lite chips och dipp:$
jag kollade med min syster och hennes pojkvän jimmy :)

hörde på the voice också idag att det fanns en video på beyonce när hon sjunger ritkigt falskt så jag kollade på deras hemsida, haha och det låter förjävligt, undrar nästan inte om det är fejk det där xD
kolla in det på www.thevoice.se riktigt kul faktiskt!

men men, jag börjar känna mig lite trött och så, så det är nog dags för mig att nanna, puss puss på er alla och sov sött :)


nyvaken

hejhej, jag är ganska nyvaken, har sovit ganska länge ju, mamma har börjat med middagen, undra vad det blir? :D
hon hade köpt en varsin klänning till mig och emelie också på ginatricot, lägger in bild på det :)

fick 100 spänn av pappa också för att jag städa, jag som trodde att det räckte med väskan, men han är så snäll.
min älskade pappa.
hitta en gammal bild på min syrras pojkvän också när han driver, ruuligt slänger upp den bilden också lite senare, för nu är jag på emelies data och hon har den inte ;)





denna fick jag och syrran fick en likadan fast vit :)
riktigt söta faktiskt, fast inte säker på om jag ska ha den på skolavslutningen,
det funkar ju som sommarklänning bara ;)



syrrans pojkvän, hahah! :)

trött

halloj, jag är jättetrött för nu har jag dammsugit hela huset och dammat osv. mamma kommer nog bli glad ialla fall :)
städade min syrras rum också, man blir ju som sagt helt slut.
ikväll så tror jag faktiskt att det blir en hemmakväll för mig, det känns skönt att bara ta det lugnt men det blir nog utgång imorrn för mig och frida:)

jadu, nu ska min pappa låna datan och sådär, och jag är trött så jag ska nog ta en tupplur ;)
har brist på att skriva saker, men kommer väl på något ;)

hitta en bild på mig efter operationen, ser helt förstörd ut, men jag bjuder på det ;)



städning

ja ni ser rubriken, dags för mig att dammsuga hela huset ;)
skriver lite senare, pusspuss


fredag, äntligen :)

ja idag är det fredag, äntligen :)
blev ingen skola för mig idag eftersom jag tog ut plattorna ur näsan, och hon sa att det såg jättebra och inget återbesök för mig, vilket jag tycker är väldigt skönt.

idag vet jag inte vad som händer, slapp ju skolan så jag  tänkte att jag kanske skulle städa hela huset åt mamma och pappa, fick ju trots allt väskan av pappa, och ska shoppa massor med mamma på söndag, så jag kan väl göra något snällt mot dom :)

just nu sitter jag är äter marabou digestive, väldigt gott :$
just det, jag behöver lite idee´r på vad jag ska skriva om, alla som läser kan ju ge förslag? :)

juste, jag ska fixa min design och sådär, så det kommer ändras lite och sådär,
frida ska hjälpa mig, tack stumpan :D
http://www.frufrida.blogg.se/

lägger in lite bilder från gårdagen ;)

   
   

ha en bra dag, jag uppdaterar lite senare, glöm inte att
skriva vad ni tycker jag ska skriva om ;D
pusspuss

torsdag

hejhallå, idag är det torsdag och jag klarade av att gå hela dagen i skolan idag igen :)
jag hade oförberett prov på spanskan, och det gick faktiskt rätt bra, hade ingen aning om att jag var helt okej i spanska, men jag har ju svårigheter där eftersom jag fick byta lärare efter 7;an.

men men, jag hade engelska prov också, vilket jag hade pluggat mycket till, så jag tror faktiskt det gick riktigt bra :)
hoppas i alla fall på ett vg :)

drog hem efter skolan och käka lite glass och gick och la mig sen och sov, var helt slut till och med när jag  vakna och skulle äta middag var jag helt slut.
men men, drog ner till vivo med mamma, emelie och jimmy och köpte lite skit sen har jag legat framför tv;n med mamma :) och nu är jag skittrött och ska sova ;)

btw, ingen skola för mig imorrn, ska ta ut plattorna ut näsan, hoppas det inte gör så ont bara :)
men mami vill ha datan och jag ska göra mig i ordning för att sova, puss :)



väskan är min nu :)
have2have.se
tack pappa! :)

behov av shopping

hejhallå, har käkat middag för inte alls länge sen, det var gott, potatismos med hm typ köttfärslimpa?
jaja skitgott i alla fall :) och nu sitter jag och kollar på internet på kläder som vanligt,
känner att jag verkligen vill ha pengar och bara gå och rå shoppa finns så mycket jag vill ha, får månadspeng på måndag, 700 spänn, men hur långt räcker det liksom? ;)

jaja, kan lägga in lite bilder på någon/några saker jag vill ha :)

       

nej nu jävlar börjar massa bra tv pogram så nu får jag springa ;)

jeans : gina tricot 399 kr ( vet dock inte om jag får köpa dom för frida, hon har ju likadana
och kanske inte vill att jag också köper dom ;) )´

brun fransväska : www.have2have.se 490 kr  ( den ska jag nog köpa ) ;)


onsdag

ja idag är det onsdag och jag har faktiskt gått hela dagen i skolan idag, trots att jag inte mådde så bra imorse,
det var en lång dag och jobbig, men jag klara det :) käka på kebaben på lunchen med frida, det var riktigt gott,
fast jag kanske borde börja tänka på vad jag äter, äter ju för det mesta bara onyttigt hela tiden.

menmen, jag har tänkt på en sak, hur många som är osäkra på sig sjävla och tycker dom är tjocka, jag såg ett tvpogram för några dagar sen och det var helt sjukt, det var 10 åringar som tyckte dom behövde banta och räknade kalorier och jag vet inte vad. dom är barn och det ska man vara och inte behöva tänka på vikten redan då, jag tycker ingen ska banta när man är barn för det är inte bra, förutom om man inte har stort problem med vikten och har fettma eller något sådant.

man kanske blandar ihop banting med att äta hälsosamt?

jag menar, jag behöver äta hälsosammare, men inte för att jag behöver bli smalare och gå ner i vikt utan för att jag i stort sett för det mesta bara äter mcdonalds, chips & dipp, godis, pizza osv, det kan ju bli skadligt i längen så jag kanske borde äta mer grönsaker och nyttigare osv, men inte för att gå ner i vikt, utan för mitt eget bästa.

och modeller med storlek size zero, det tycker inte jag är speciellt snyggt, man ska ha lite former och kurvor,
finns ju fakitskt kändisar som står emot size zero och behåller sina kurvor, vilket jag tycker är jävligt bra, för allting handlar så jävla mycket om att se bra ut nu förtiden, att ha den perfekt kroppen, perfekt hy, allt ska vara perfekt.
men det finns inget perfekt ingen kommer någonsin kunna bli perfekt.

så jag tycker att man ska vara nöjd med den man är och istället för att klaga på sig själv ska man försöka se posetiva saker istället.
jag vet att det är svårt, för jag har själv slutat äta förut för att gå ner i vikt och bli smalare osv, men man blir bara olycklig.

så njut och lev livet :)

 

tre kändisar som inte har size zero, men som är otroligt snygga ändå!
Beyonce, Tyra Banks och Christina Aguilera.

VILL HA!

har hittat en väska och ett par skor jag vill ha, tänkte lägga in dom här :)

      

skorna : din sko 299 kr
väskan : H&M 198 kr

skitsnygga båda två tycker jag, har börjar gilla mycket bruna väskor, och leopardmönstrade
grejer ;)
ska nog köpa dom :D

the sims & glass

har nyss spelat the sims och ätit glass med kolasås, var länge sen jag spela the sims faktiskt, men emme fick mig att bli lite sugen på att spela, så nu har jag spelat ett tag, det var kanske inte så jättekul, men det dög ;)
the sims 3 kommer ju ut snart i sommar, och det verkar faktiskt riktigt kul, ;)

jag är ganska helt slut asså just nu, så jag tänkte ta en power nap i kanske 1 timme nu och vila mig lite,
pusspuss ;)


utmattad

hejhallå, första dagen i skolan sen jag gjort illa näsan och det var riktigt jävla jobbigt, blev utmattad för ingenting, så jag är hemma nu, orkade inte vara kvar när jag knappt orkar stå eller gå någonstans.
hade hemkunskap, vi gjorde egna köttbullar med potatis och brunsås med lingonsylt, riktigt jävla gott tycker jag :D

just nu sitter jag här och skriver, och äter glass, choklad glass med kolasås, jag tycker det fan det är bland det bästa som finns, och hade tänkt spela lite dataspel ett tag ;) och sedan blir det väl till sängen och sova ett tag :)

jag  vet inte vad som händer ikväll, kommer väl umgås med mamma :)
om hon bara visste hur mycket jag älskar henne, hade nog aldrig klarat mig utan min mamma, jag ser upp till henne, hon bryr sig, får mig att skratta, hon gör allt.
så om du läser det här mamma, jag älskar dig över allt annat, du är det bästa jag har! :)


Tisdag

ja idag är det tisdag och jag ska försöka gå till skolan idag med näsan, den gör ont och så, och är fortfarande lite svullen, men jag måste försöka, kanske inte så jättekul att ligga hemma heller ;)
saknar kompisarna och så, får hoppas att ingen råkar röra min näsa bara, men men det ska nog säkert gå bra.

mamma säger att om det blir för jobbigt eller börjar göra jätteont eller så, så får jag åka hem, så det är ju bra, hoppas jag slipper det bara.

men men, nu ska jag börja röra mig och möta emme, ha en bra dag ;D

måndag

hejhallå, idag är det månag igen, och jag är hemma från skolan idag, ska till sjukhuset närsomhelst och kolla näsan,
och sen efter det är det ingen ide att gå till skolan. jag undrar hur fan jag ska klara av att gå till skolan ens, jag blir utmattad av ingenting just nu, kan bli helt slut bara av att gå upp för trapporna, men det kanske är för att jag varit hemma så länge och bara legat och tagit det lugnt hela tiden. men men
konstigt nog så längtar jag lite till skolan ändå, träffa alla polare och sådär, för det är inte så extremt jävla kul att ligga hemma hela dagarna ;D

måste nog sluta skriva nu, för nu ska jag och mami dra till sjukhuset, hoppas att vi köper lite glass på hemvägen (A)
pusspuss :)

plugga

halloj, nu har jag fastnat vid datan igen, hade tänkt plugga ju som sagt, men gissa vart man fasnar, vid datan som alltid.
men nu ska jag dra mig härifrån och faktiskt börja plugga på riktigt ;D

söndag

ja halloj halloj, idag är det söndag, betyder att det är skola imorrn, men jag ska till doktorn och sådär med näsan dom ska kolla osv, så jag kommer inte till skolan imorgon heller, mamma tycker jag ska gå på tisdag, men det beror på hur jag känner mig och sådär, vill ju inte hamna efter eller så, men känner att om jag mår som jag mår nu, helt utmattad för ingenting och det värkar osv, så vet jag inte om jag orkar skolan.

men men, idag kunde jag sova ganska länge faktiskt, väldigt skönt för jag har sovit sådär som senaste nätterna,
men som sagt har käkat frukost och sådär, rensat lite här hemma, så det är väl nice.

nu sitter jag här vid datan och skriver, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, tror jag ska vila och plugga lite matte, tråkigt, men måste bli gjort, men men, nu ska jag gå ner till min kära syster och plugga lite, för jag tror hon också gör det? ;)

alla får ha en underbar dag:)

ben & jerry

ligger fortfarande här i sängen, brist på att göra saker, spelar fia med knuff på datan haha, och när jag spelat klart det så ska jag nog gå ner till mina kära föräldrar och käka ben and jerry, ;)

lördag kväll

hejhej :) ligger här i sängen med syrrans laptop fick låna den, har ont i näsan och skönast att ligga ner då, och tänkte att jag kunde kolla datan samtidigt då, känns tråkigt att bara kolla in i väggen, för ska inte sova något förren ikväll, för igår gick det sisådär med att sova, hade fruktansvärt ont igår kväll.

känns lite surt att frida är alla andra är vid långsjön och umgås och har kul medan jag ligger hemma i sängen, men men om jag vilar upp mig nu så kan jag ju gå ut sen :D

vet inte om jag är så mycket till sällskap nu heller har ont för det mesta och orkar inte alls mkt, så det blir väl att umgås med familjen ikväll, men det kan vara skönt med en sån kväll också :)

nej nu ska jag spela lite spel på datorn eller något, alla får ha en underbar kväll, puss :)

lördag

hejhej, idag är det lördag och igår blev jag opererad, jävligt öm såklart men jag hoppas det blir bättre nu, ska tillbaka till sjukhuset på måndag och ta ut tussar i näsan, har två plattor just nu mot min näsvägg så den inte blir sne igen som den blev efter jag ramla, så plattorna ska jag eventuellt ta ut på fredag nästa vägg, hoppas allt blir bra nu.

blev sövd under operationen. och fick sen morfin och smärtstillande, var lite groggy när jag vaknat upp och spydde en gång, men sen drog jag hem, mamma var med hela tiden, så jag kom hem och vet inte hur länge jag sov faktiskt.

frida kommer över ett tag på kvällen och vi kolla tv och så, det var nice, men jag var som sagt jävligt trött och så, så vet inte om det var så kul för frida att vara här ;)

men men,näsan håller på att fixa sig, så det är skönt, har blödit lite näsblod två gånger, men annars är det bra ;D

kommer kanske till skolan på tisdag men jag får se hur jag mår och sådär, nu ska jag spela spel med mami :D
pusspuss :D

plugg

hejhallå :) jag har fortfarande ont i näsan, hoppas på att det blir bättre tills imorrn eller så.

men men, har pluggat engelska nyss för jag har ju varit hemma hela veckan nu och ska ha prov nästa vecka och jag antar att jag inte ska hamna så mycket efter, emme har hämtat min mattebok och min spanska bok också tror jag ( tack till underbara du, jag älskar dig ;) )

usch min näsa är hemsk stor, det ser inte ens ut som jag :/ men men.

kommer till skolan på måndag, det är rätt säkert, om ingenting nytt händer eller så ;D

nu ska jag käka snart eller något, pusspuss :)



louie, världens finaste tjej :)

torsdag

halloj halloj idag är det torsdag, orkade inte skriva igår.

anyway åkte ju till akuten till karolinska i tisdags på kvällen men det var minst 4 timmars väntetid så vi strunta i det och åkte till huddinge sjukhus akuten på onsdagen på morgonen i stället, pappa följde med mig.
jag hade tydligen en blodblåsa i näsan sen jag ramlade med cykeln så först tog dom en spruta bedövning i näsan sen tog dom en spruta och sög ut blodet ur blodblåsan, och det gjorde faktiskt rätt ont med bedövningssprutan och det var obehagligt.

men men, sen fick jag någon typ som förband eller något som dom tog salva på och sånt och tryckte upp i näsan
men men fick komma tillbaka idag igen och ta ut förband grejen ur näsan och hon kollade och så, men min näsvägg är tydligen lite sne sen jag ramla så jag kanske måste operera imorgon i näsan, kommer bli sövd och så, så det är bra i alla fall, men ändå.
är lite rädd och nervös över om det kommer göra jätteont när jag vaknar sen.
men som sagt det är inte riktigt säkert att jag opererar näsan för ska åka dit imorrn och kolla näsan och om dom tycker den ska opereras så gör dom det då direkt för dom har tydligen bokat en operationssal till mig, läskigt :$

men men har fått nytt sånt där förband i näsan och jag är lite trött och så, så jag tror faktiskt jag ska gå och vila ett tag i min kära säng, skriver ikväll eller imorrn och berättar om det blev operation eller inte ;)
pusspuss, önska mig lycka till! ;)

tisdag kväll

halloj, har varit hos tandläkaren nu och jag har tydligen sprickor i mina två framtänder och ena min tand är lite lös men det kommer troligtvis ordna sig av sig själv och sedan gick vi till vårdcentralen med min näsa och han sa att jag kanske brutit den, så nu måste vi åka till karolinska i solna eller något för att kolla om den är bruten och sånt.

och det är ju en akutmottagning så det kan ta flera timmar. men jag tar med engelskaböckerna så jag kan träna till provet, och en bok och en tidning, får hoppas att det räcker ;D

nu måste jag åka, hoppas verkligen verkligen inte att jag har brutit den för då kommer om bedöva näsan och jag kommer vara vaken så kommer nog knäcka tillbaka den. fyfan.

men men nu måste jag skynda, pusspuss :)

tisdag

ja halloj halloj idag är det ju faktiskt tisdag och jag har varit hemma idag pågrund av sen jag ramla med cykeln.
har riktigt ont i näsan och ska åka till tandläkaren snart och kolla min tand som jag tror är lös sen jag slog i ansiktet i marken.

jag vet ärligt talat inte om jag kommer gå till skolan imorrn heller, jag får se, har som sagt riktigt ont och näsan är rejält svullen kan man säga.

men men, frida var tydligen också hemma idag? hon har fått astma och är typ helt slut och hostar hela tiden, stackaren :/

men som sagt jag har varit hemma hela dagen, vaknade vid 11 kanske och gick och duscha och så sen har väl största delen av dagen varit vid tv:n. har kollar flera avsnitt av one tree hill. så jävla bra serie asså.
men men, nu ska mamma låna datan och jag kanske skriver lite senare ikväll. pusspuss :)

måndag

idag är det måndag och idag har jag inte gjort någonting förutom att vilat, kollar one tree hill och haft ont.
var vid gömmaren igår med jimmy, tobbe och crille men tobbe och crille drog före för det var så kallt, så jag och jimmy dog cykeln sen och jag skjutsade jimmy så cykla jag för snabbt eller det gick för snabbt så styret börja vobbla och vi ramla omkull, jag börja blöda jävligt mycket näsblod, och nu är min näsa svullen som satan.
har ont i huvudet och näsan, och mamma tror kanske jag har hjärnskakning, så jag får se om det blir någon skola för mig imorgon.

mamma har lovat mig en laptop till jul också ifall jag sköter mig och får jättebra slutbetyg, eftersom det är dom jag söker in på gymnasiet med, känns faktiskt riktigt bra, får liksom lust till att kämpa lite extra då.
men men, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra har fruktansvärt ont så jag kanske lägger mig och vilar eller något.

pusspuss!



chad michael murray i one tree hill,
undra om man kan bli så mycket snyggare?

söndag

godmorgon gordmorgon :) idag är det jävligt fint väder asså, ska nog dra ut ett litet tag eller så :)
var uppe rätt sent igår, eller till halv 2, kollade one tree hill med mamma :)

käkade påskmat med familjen sedan drog jag hem till frida vi chilla kolla tv och så, var där till kanske klockan 11 sen kom min syrras pojkvän och hämta mig med tony haha och så skjutsa han hem mig och dom drog hem till helo.
sedan kolla jag på one tree hill med mami som sagt :)

jag längtar något otroligt till sommarlovet, fan vad skönt det ska bli, bara 8 veckor kvar asså :)

ska ut snart och träffa jimmy, pusspus :)

sommarklänning

hejhallå, jag har hittat en skitfin sommarklänning på nelly.se. asså skulle vara jättefin och ha i sommar, och på skolavsluntningen och min systers studentmottagning hemma eller vad man nu säger :)

slänger upp bilder på den :) iförsej är den ganska dyr 699 kr på nelly.se

   

lördag

halloj halloj idag är det ju lördag och det är påskafton. jävligt fint väder också på tal om ingenting.
har nyss käkat grillad korv med bröd, första grillade korven iår :D

vakna mellan 11-12 kanske och gick upp och käka frukost och kolla one tree hill, hann med 5 avsnitt och det är fan ganska mycket asså, men som sagt ska kanske träffa jimmy snart, och efter det ska jag hem och käka påskmiddag och umgås med familjen bara, så det blir nice :)

nu ska jag börja göra mig i ordning, pusspuss :)

fredag kväll

halloj halloj, var hos jimmy alldeles nyss, men blev trött och så, så jag drog hem :)
skönt att vara hemma en kväll lite också :)

imorrn så ska jimmy dra med jompa på bilmässa, själv ska man ju vara hemma och käka påsklunch typ ;D
det blir nice, påskmat är riktigt jävla gott.

känner också att jag inte tränat på ett bra tag och att jag käkat för mycket chips och massa sånt, så det blir väl hård träning på thaiboxningen på onsdag ;D hoppas fridas hosta har fixat sig så hon hänger med ;)
nu ska jag spela spel eller kolla på tv eller något, puss puss :)

 


min älskade bästavän, vad vore jag utan dig egentligen? <3

fredag

ja halloj halloj :) idag är det fredag och jag har typ städat hela huset, rensat mitt rum fett noga och så sen dammsög jag hela huset, fick 100 spänn av mamma och sen 100 spänn av pappa, nice :D

jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska antagligen bara hem till jimmy chilla och äta chips och så :)
så det lär bli nice asså :)

men men jag och frida hade förresten kul igår, vi hyrde två filmer, barnhemmet och lösvikt ( med robert gustavsson )
och barnhemmet var en spansk skräckfilm.
barnhemmet var skitbra, läskig men lite skumt slut, och lösvikt med robert gustavsson var massa med roliga grejer som han gjort förut i time out och typ parlamentet och så :)

men men, nu ska jag ringa jimmy och kolla vad han har för sig :) pusspuss <3

torsdag

hejhallå :) idag har jag sovit ut, tog en dusch och kolla ett avsnitt av one tree hill, gjorde mig sedan i ordning.
jag och mamma drog till allergidoktorn, eftersom jag har så allergisk mot mycket och fick nya tabeletter salvor och massa skit :)

fixa påskpresent också:) eller asså mamma köpte till mig och emelie, jag fick en bikini jag ville ha en run jättefin :)
och min kära syster läser min blogg, så jag skriver inte vad hon kommer få ;)

jaja, vi handla lite mat och sånt, sedan drog vi och käka donken, jävligt gott och ah, nu är jag hemma :)
frida ska tydligen till doktorn med sin hosta, och sådär, sedan kommer hon hit, så ska vi mysa och kolla film och sånt, NICE :)

men men, nu ska jag spela lite spel eller något ;)
pusspuss :)

Nerina Pallot - Sophia
underbar låt :)

'' Sophia, Sophia, I'm learning that some things
I can't go without
And one of those is him. ''

onsdag ;D

halloj där ute :) jag har precis vaknat och sitter vid datan och käkar youghurt med flingor :D
jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men jag tror jimmy ska komma hem till mig efter han slutat jobba :)

vet inte vad jag ska skriva mer, skriver lite senare istället ;)


tisdag

hejhallå :) idag är det tisdag och jag har inte gjort speceillt mycket idag faktiskt, glömde mitt busskort hos jimmy igår hehe och jadu det har faktiskt varit skönt att vara hemma och ha en slappardag :)

frida har gjort mig typ beroende av ett spel på facebook, pet society. vet inte om det är så jävla kul direkt men fan jag blev beroende xD har varit med syrran lite idag också, jag har typ spelat dataspel och hon har suttit bredvid och pluggat lite och hjälpt mig att spela också xD

snart ska jag äta middag tror jag, färsk pasta med typ någon ostsås, jävligt gott :D sen ska dra mig till jimmy hade jag tänkt, får se vad vi hittar på ikväll ;D

nu ska jag dra mig, pusspuss <3



haha jag på syrrans studentskiva, någon kille som typ sprang runt och tog bilder på alla,
finns mer bilder från hela kvällen på  www.tresexti.se



måndag kväll

jadu, dagen har varit lång, bion var riktigt bra  :) men nu ska jag sova, puss puss på er alla, sov sött :)


bio

halloj :)  jag och som sagt hos frida, vi ska snart dra och kolla bio, en shoppaholics bekännelser, så vi ska dra närsomhelst :) ska bli riktigt kul, känns kanske lite synd när det är så fint väder, men whatever ;D

patrik isaksson - hos dig är jag underbar
riktigt jävla underbar låt.


måndag

halloj halloj idag är det måndag. blev inte riktigt som planerat igår, men kvällen blev lyckad ändå, jag drog till jimmy och var där i kanske en halvtimme men sedan smsa fridhash och fråga om jag ville komma hem till henne och käka chips och glo film och sova över, och ja det lät kul så mamma skjutsa hem mig till frida och vi käka chips och dipp och sånt och kolla på van veeteran haha, det var rätt så kul, fast iförsej hade jag redan sett den filmen elelr avsnittet eller vad man säger.

och idag, ja jag  vaknade väl vid 11 kanske och drog och käka frukost och vi har chillat lite framför datan nu,
jag tror frida ska duscha snart så ska vi göra oss i ordning och dra ut sen :)

men men, nu ska jag vara med frida ;) pusspuss :)


söndag eftermiddag

halloj halloj igen, jag har käkat för inte alls länge sen, och jag är helt proppmätt. just nu som ni märker skriver jag i bloggen, lyssnar på låten cascada - what hurts the most
älskar den låten otroligt jävla mycket, känner igen mig i texten :)

men men, hoppas på att jimma kommer hem snart så vi kan träffas :)

btw om gårdagen, drog hem till jimmy och vi hyrde en film med jessica simpson, kommer inte ihåg vad den hette, men något med valentine ;D den var faktiskt riktigt bra och till det käka vi chips och dipp så det var jävligt nice :)


men men, nu ska jag dra mig :) pusspuss



jag, frida, louie :)
älskar er brudar:)


Söndag

en seg jävla söndag är vad det är, jag ska äta middag nu så hinner inte skriva egentligen, ska käka typ bandspaghetti med typ hamburgare, jaja ska käka det nu, sen till jimmy, skriver senare, puss! :)


lördag

halloj halloj :) nu ska jag alldeles strax äta middag, ska käka kycklingfilé med klyftpotatis, mums :)
sedan ska jag över till jimmy, vi ska hyra film, ska kolla sök och sen kansek the grudge, får se :)

men det känns jävligt kul faktiskt, känner mig faktiskt inge vidare sugen på att kröka asså.
men men :)

idag har jag inte gjort så mkt, kolla 4 avsnitt av one tree hill, andra säsongen, sedan följde jag med mamma och storhandla mat ;D fick lite godsaker, eller ganska mkt, köpte ett påskägg åt jimmy också, fick ju så mkt fina grejer av honom i födelsedagspresent :)

ah åkte till jimmy efter vi storhandlat eller mamma släppte av mig där, och ah nu är jag hemma, ska äta som sagt sedan blir det väl utgång igen :)

nu ska jag spela lite sims eller något :)
pusspuss


lördag

halloj, idag är det lördag:) vet inte riktigt vad jag ska göra idag, ska väl träffa frida på kvällen i alla fall :)
klockan är runt halv 12 och jag ska väl äta frukost typ närsomhelst för jag är så jävla hungrig ;D

nu tänkta jag gå ner och äta frukost och kolla one tree hill ;D
pusspuss


fredag kväll

halloj, nu siiter jag hemma hos jimmy och typ kollar tv och dricker öl, :)
jävligt nice, men men. nu kanske jag ska vara lite social, pusspuss :)


fredag

äntigen fucking fredag. som sagt igår på min systers studentmiddag var det inte så överdrivet kul, det var jävligt tråkigt faktiskt och dåligt ställe,  jag fick inte ens sitta vid mina familj, alla minderåriga var tvugna att sitta vid ett annat bord så att vi inte skulle få tag i alkohol, så jävla dåligt mina föräldrar skulle liksom sitta vid i mig i sånna fall och dom skulle aldrig låta mig dricka. så jag satt vid ett bord där jag inte kände en enda människa.

men men hoppas min syrra fick roligare sen, eler att hon hade kul i alla fall. :)

nu sitter jag på design och median, skönt som satan att det är fredag och lov, slutar efter denna lektion så då ska jag antagligen till centrum och köpa hårfärg, sen hem och färga och städa hela huset :)

ikväll ska jag kanske träffa frida från täby och vara med jimmy, men om inte hon kommer så är jag med jimmy ändå :)

nu måste jag arbeta lite, skriver senare, pusspuss :)


torsdag

hejhallå, dra om ett tag till emelies studentmiddag, ( förlåt om du läser det här ) men fy fan vad tråkigt,
okej visst att dra dit och käka och så, måste ju ställa upp för min syster.
men i alla fall och sen ska alla dricka och när vi ska dra hem kommer vi vara tvungna att ta bussen sen i stället för bilen, fett jävla värdelöst alltså.

hade nog kunnat vara hemma ikväll istället. men men.
fett irriterad att mina päron måste dricka....

btw har hittat en snygg bikini på hm, lägger in och visar :)

 

torsdag

Hejhallå, idag är det torsdag och det känns faktiskt väldigt skönt eftersom att då är det bara fredag kvar sen är det lov :D
det ska blir riktigt jävla skönt med lov.

nu ska jag till skolan vilken sekund som helst, eller börja gå och möta emme och sen ta bussen :)
anyway, ikväll ska jag på min syrras studentmiddag, det blir väl helt okej antar jag :)
inte så sugen men man får väl offra sig.

nu har jag lite bråttom, skriver senare, pusspuss :)

RSS 2.0