helt slut

Ja rubriken stämmer, jag är helt slut, i alla fall i fötterna, drog iväg där med mamma och vi började kolla vart det var jag skulle jobba, vi åkte fram och tillbaka haha men hitta inte, så min älskade pojkvän och jag ska kolla ikväll vart det ligger, måste verkligen göra det också, annars blir det jobbigt på måndag :)

Efter letandet åkte vi till City Gross i Kungen Kurva för vi tänkte kolla Guldfynd, men Guldfynd finns självklart inte kvar där så vi åt lite snabbt på donken och fortsatte sedan till Servera och jag hitta en jättebra present till Jimmys mamma, så vi ska ge den tillsammans till henne imorrn.

Köpte åkte ett par skitsnygga leggins på lindex där vid City Gross, jag lägger upp en bild på dem senare :)

I alla fall efter Servera så åkte vi till Ica Kvantum och handla mat för veckan, och efter det så var jag helt slut i fötterna, dem värker verkligen, men men sånt är livet ;)

Just nu ligger jag här i sängen och skriver detta inlägg och väntar på älsklingen som ska äta här ikväll, han kommer väl om ungefär en timme så det blir nice, vet inte vad som händer ikväll annat än att jag ska vara med Jimmy och vi ska kolla vart jag ska börja jobba på Måndag.

Juste igår så åt jag och Jimmy på restaurang ju, en Italiensk restaurang. Både han och jag åt Pizza, det var riktigt gott, vi åkte sedan till Coop och köpte lite godis och chips och sådant för att sedan åka hem till honom och äta upp det och kolla en film, mysigt var det verkligen.

Senare på kvällen vid elva tiden drog vi ut på race och träffa några vänner som Rasmus, Jocke, Lillgurra och Hanna, det var trevligt, vi såg två Race och prisutdelningen sedan var det bara att åka hem igen och mysa lite till och sedan somna vi!

Nu har ni fått veta lite vad som hände igår och vad som hände idag, och juste, jag sa ju att vi skulle åka ut
med bilen som vanligt ;)

Skriver om någon timme och då lägger jag in bild på legginsen och några nya bilder, puss! :)



Älskade Pinnen och jag på balen :)


Iväg med mamma

Japp nu närsomhelst ska jag iväg med mamma, vi ska kolla vart jag ska sommarjobba eller kolla vart jag ska gå av med bussen sedan köpa en present till jimmys mamma för vi ska fira hennes och jimmys födelsedagar imorgon i norrtälje, men jag har skitbråttom nu för mamma ropar så berättar allt när jag kommer hem, puss :) 

äntligen fredag

hej allihopa, idag är det äntligen fredag, eller äntligen och äntligen jag är ju ledig ändå så det spelar inte så stor roll, fast min älskling blir ju ledig nu över helgen, men jag börjar ju som sagt jobba på måndag, PENGAR!
Idag har jag mest tagit det lugnt, har städat huset iförsig och duschat och sådant, men annars inget, och ikväll händer inte så mycket heller tror jag, äta ute med älskling och bara mysa och så, fast det blir väl säkert så att vi åker ut med bilen ett tag :)

Vet inte hur det kommer bli med uppdateringen ikväll för att jag ska sova hos älsklingen inatt och vi kommer nog mest vara där, men får se, ska försöka lägga in något mer inlägg :)
Glömde säga också att jag ska ändra lite på designen på bloggen, byta header och sånt, men det kommer jag förstås inte klara själv så min baby www.emloou.blogg.se kommer hjälpa mig också :)

Ska även försöka ta lite nya bilder och sådant eftersom jag är så himla dålig på det, men ska bättra mig, lovar!

Nu ska jag kolla lite Navy CIS hade jag tänkt, pusspuss :)

 



en bild från balen i juni, jag vet jag är stor och jättevit.
men här är mina fina tjejer, frida saknas förstås men hon var i tunsien då
och emme, men hon var inte där just då :)


torsdag 29/7 - 10


Hej, var tvungen att skriva datumet kände jag eftersom det var så sjukt länge sen jag skrev, men jag orkade helt enkelt inte mer, det var så jävla tråkigt att skriva, kom inte på något intressant, men nu har jag fått lust att skriva igen, så nu gör jag ett försök till.

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och spelat the sims 2 hihi, har ju sommarlov nu men börjar sommarjobba på måndagen som kommer på ett Kafe´ och det känns faktiskt helt okej, känns skönt att få pengar sen men det är ju kass timlön eftersom jag fått det genom kommunen men lite pengar kommer jag i alla fall få.
Jag ska jobba där i 3 veckor. :) Men hoppas verkligen det kommer vara fint väder under tiden jag jobbar där så det kommer lite kunder och så man har lite att göra.

Imorgon så har jag och jimmy min älskling 4 månader redan, tiden har gått så fort i alla fall så ska jag och jimmy gå på restaurang och jimmy ska bjuda så gullig som han är.

Detta sommarlov har gått så sjukt snabbt alltså, har mest varit hemma och sedan har jag varit i Grekland i 10 dagar på Naxos, men tiden har som sagt gått så snabbt, det är inte om många veckor man börjar gymnasiet. Jag ska gå på sjödal i frisörlinje, det kommer bli riktigt bra.

Jag kommer inte på så mycket mer att skriva just nu men uppdaterar imorgon så fort jag vaknar,
alla får ha det bra och sova så gott, pusspuss :)

Om han bara visste hur jävla mycket jag älskar honom!<3<3


RSS 2.0