onsdag

jag nu är klockan väldigt sent och jag ska gå och lägga mig och sova, nu kommer jag inte skriva alls på tre veckor tror jag eftersom jag kommer ha fullt upp i Barcelona med emme! ha det bra nu i Sverige, PUSS!:D

tisdag

ja idag är det tisdag och jag har sommarlov, haft det i en vecka snart? :D
härligt som fan asså. vet att jag inte uppdaterat på skitlänge och kommer nog inte göra det för på torsdag 18/6 så drar jag till Barcelona och är borta i tre jävla underbara veckor, känner att jag kan behöva det :) kommer hem den 9/7 :)

lägger in bilder senare ikväll från min syrras student och min skolavslutning :) men nu ska jag kolla slutet på grease, puss :D

Lördag

hejhej, vet att jag blivit dålig på att skriva den senaste tiden, men jag vet liksom inte vad jag ska skriva?

igår tog min kära syster studenten så vi fira den, drog ut på kvällen med polarna och fira emmes, fridas och pinnens födelsedag, trevligt trevligt:)
men i alla fall, idag så har jag i stort sett bara spelat det nya spelet the sims 3, inte lika bra som 2;an tyvärr, gubbarna är så himla mycket fulare. men men, orkar inte skriva så mycket mer.

ska vara lite med mami nu ! :D

btw hade ju studentmiddag här med gäster, mamma gjorde ju massvis med olika maträtter, som en buffe´ blev mycket mat över så nu kommer vi väl käka rester i ett år -.-

pusss :D

onsdag

japp idag är det onsdag vilket betyder att det bara en dag kvar i skolan den här veckan eftersom jag är ledig på fredag för då är det ju min syrras student.

jag har fått reda på alla mina betyg nu, jag har VG i engelska, hemkunskap, idrott, kemi och biologi, det känns bra, resten har jag G i. :)

nu ska jag jobba vidare här på spanskan, har en lektion kvar, Design och media sedan slutar jag, känns jävligt
skönt :)

pusss :D

RSS 2.0