torsdag

nu har torsdagen gått också, och klockan är snart 2 på natten, ganska trevlig dag idag, har varit med frida största delen och nu på kvällen så har jag varit hemma, har sovit hos frida nu några nätter så känns skönt att sova i sin egen säng inatt och bara ta det lugnt och så.

helgen känns som den kommer bli riktigt jävla lyckad dock börjar skolan nästa vecka, vilket inte är så extremt kul kanske, men men, det är några dagar kvar så man får passa på att njuta nu. jag ska lägga in lite bilder snart också, så det kommer!
men nu känner jag att jag måste sova faktiskt, ska städa hela huset imorrn och förhoppningsvis få lite cash!

pusspuss, skriver mer imorrn! eller idag? hahaha

ivan är saknad!


onsdag

idag är det onsdag och jag och frida ska snart ut och träffa gabbe och samo, ska sova hos frida inatt igen, känner att vi sovit väldigt mycket hos varandra på sommarlovet, men det är trevligt :D
jag och frida älskar att kolla på beck, hahah!

men i alla fall frida ser färdig och snygg ut nu så vi ska väl rulla tror jag, puss puss :)
skriver senare!



nu kör vi, full fart!
btw, jag och frida käka hamburgare och pom poms nyss :D
jävligt gott, frida ser lite fundersam ut nu, adios!

tisdag

idag är det tisdag och jag vet att jag inte uppdaterat på ett bra tag, fick en kommentar av madde att jag skulle skriva mer, och asså jag ska verkligen försöka.
så nu är väl ett bra tillfälle att börja med.

hela sommarlovet har i stort sett spenderats med frida, vilket har varit jävligt kul. Jag och frida sitter liksom ihop helt enkelt :)

har börjat umgås lite med madde och så nu också på senaste tiden vilket känns jävligt kul att vi liksom har tagit upp kontakten igen eller vad man säger, eftersom hon är en väldigt nära vän till mig som jag verkligen litar på.

inatt sov jag hos frida, så vakna upp hos henne käka frukost och lite skit sedan mötte vi sosso, madde och oliver och drog in till ung 08. Vi var inte där alls länge alltså för det börja spöregna och var fan inte speciellt kul då, så vi drog hem till mig, käka nudlar och baka kladdkaka, mums!

hon drog hem sen och jag drog till jimmy, det är hans födelsedag idag, GRATTIS! :) han är 18 år nu, så nu får han körkort, kan köpa cigg och 3,5:or haha så det är väl jävligt nice för honom, gå på krogen kan han ju också göra.
men i alla fall, nu sitter jag här vid datan, ska försöka uppdatera lite mer, kanske en gång till ikväll eller så får det bli imorgon eller något :)

ha det så bra! pussis

RSS 2.0